Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10637/11569

Naturalesa i rellevància dels serveis universitaris: el cas dels serveis de cooperació i relacions internacionals


Thumbnail

See/Open:
 Naturalesa_Ten_UAOTesis_2007.pdf
3,18 MB
Adobe PDF
Title: Naturalesa i rellevància dels serveis universitaris: el cas dels serveis de cooperació i relacions internacionals
Authors : Ten Pujol, Agustí.
Keywords: Universitats.Cooperació internacional.Serveis educatius.Tesis doctorals.Universidades.Cooperación internacional.Servicios educativos.Tesis doctorales.
Publisher: Universitat Abat Oliba
Abstract: En la primera part d'aquest treball, en el que es descriu l'objecte de l'estudi, es dedica un primer capítol a categoritzar aquest objecte mitjançant l'anàlisi de la naturalesa jurídica dels serveis universitaris entroncant-los amb la de les activitats públiques prestacionals. I és en un segon capítol quan es descriu la metodologia de la recerca. <br/>Tot seguit, en la segona part del treball es produeix el relat de la recerca empírica realitzada, que s'ordena entre, per una banda, la demanda (espontània i suggerida) de serveis i el grau d'importància que li atribueixen, i, per l'altra, la notorietat amb la que es perceben i el grau de satisfacció dels mateixos. <br/>Finalment, en la tercera part de l'estudi, es procedeix a detallar les principals conclusions obtingudes.
Director(s): Escolà, Marc B.
Sauret i Pont, Jordi
URI: http://www.tdx.cat/TDX-0313108-173846
http://hdl.handle.net/10637/11569
Issue Date: 28-Sep-2007
Center : Universitat Abat Oliba CEU
Appears in Collections:Tesis Doctorals





Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.