Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10637/8455

Redes sociales y crisis alimentarias : el caso de la carne roja y sus efectos cancerígenos según la OMS

Title: Redes sociales y crisis alimentarias : el caso de la carne roja y sus efectos cancerígenos según la OMS
Other Titles: Social networks and food crises: the case of red meat and its carcinogenic effects according to WHO
Authors : Fondevila i Gascón, Joan Francesc
Sierra Sánchez, Javier
Liberal Ormaechea, Sheila
Keywords: Crisis alimentaria.Análisis de sentimientoOMSCarne roja
Description: En: Doxa Comunicación: revista interdisciplinar de estudios de comunicación y ciencias sociales. ISSN 1696-019X n. XXIV, 2017, pp 127-148
URI: http://hdl.handle.net/10637/8455
Rights : https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/deed.es
Issue Date: 25-May-2017
Center : Universidad San Pablo-CEU
Appears in Collections:Doxa.Comunicación nº 024 (2017)





Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.