Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10637/8455
Redes sociales y crisis alimentarias : el caso de la carne roja y sus efectos cancerígenos según la OMS
See/Open:
Redes_JFFondevilla&JSierra&SLiberal_Doxa_2017.pdf
225,61 kB
Adobe PDF
See/Open:
Social_JFFondevilla&JSierra&SLiberal_Doxa_2017.pdf
210,88 kB
Adobe PDF
Title: | Redes sociales y crisis alimentarias : el caso de la carne roja y sus efectos cancerígenos según la OMS |
Other Titles: | Social networks and food crises: the case of red meat and its carcinogenic effects according to WHO |
Authors : | Fondevila i Gascón, Joan Francesc Sierra Sánchez, Javier Liberal Ormaechea, Sheila |
Keywords: | Crisis alimentaria.; Análisis de sentimiento; OMS; Carne roja |
Description: | En: Doxa Comunicación: revista interdisciplinar de estudios de comunicación y ciencias sociales. ISSN 1696-019X n. XXIV, 2017, pp 127-148 |
URI: | http://hdl.handle.net/10637/8455 |
Rights : | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/deed.es |
Issue Date: | 25-May-2017 |
Center : | Universidad San Pablo-CEU |
Appears in Collections: | Doxa.Comunicación nº 024 (2017) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.