Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10637/15239

I-Talent, de la Fundació Adsis Barcelona : estratègia de creació i posicionament d'una consultoria especialitzada en diversitat i inclusió mitjançant l'estudi de mercat i el pla de màrqueting


Vista previa

Ver/Abrir:
 I-Talent_Crusellas__2023.pdf

656,44 kB
Adobe PDF
Título : I-Talent, de la Fundació Adsis Barcelona : estratègia de creació i posicionament d'una consultoria especialitzada en diversitat i inclusió mitjançant l'estudi de mercat i el pla de màrqueting
Autor : Crusellas Franquesa, Jordi.
Materias: Marketing en Internet.Empresas de inserción.Asesores de empresas.Estudios de mercado.
Resumen : Aquest treball recull la creació d'I-Talent, la consultoria social de la Fundació Adsis Barcelona. Creada amb els objectius d'aportar valor positiu a les empreses i poder diversificar els ingressos de l'entitat. A través d’aquesta iniciativa s’ofereix un guia per altres entitats que vulguin realitzar projectes socials similars destinats a empreses. Es destaca l'estudi de mercat dut a terme i el pla de màrqueting de la consultoria.

Este trabajo recoge la creación de I-Talent, la consultoría social de la Fundación Adsis Barcelona. Creada con los objetivos de aportar valor positivo a las empresas y poder diversificar los ingresos de la entidad. A través de esta iniciativa se ofrece una guía para otras entidades que quieran realizar proyectos similares destinados a empresas. Se destaca el estudio de mercado llevado a cabo y el plan de márquetin de la consultoría.

This work encompasses the creation of I-Talent, the social consulting of the Fundación Adsis Barcelona. Established with the objectives of providing positive value to businesses and diversifying the organization's income. Through this initiative, a guide is offered for other entities interested in conducting similar projects aimed at businesses. The executed market research and the marketing plan of the consultancy are highlighted.
Director(es): Parra Rodríguez, Carmen
URI : http://hdl.handle.net/10637/15239
Fecha de publicación : sep-2023
Centro : Universitat Abat Oliba CEU
Aparece en las colecciones: TFM





Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.