Buscar

Comenzar nueva busqueda
Filtros actuales:
 Autor:  Igual a Alonso Aperte, Elena


Resultados 1-10 de 16.
Resultados por ítem:
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Tipo
identifying_garcia_et_al_nutrients_2018.pdf.jpg15-feb-2018Identifying Factors Related to Food Agency: Cooking Habits in the Spanish Adult Population—A Cross-Sectional StudyGarcía González, Ángela; Achón y Tuñón, María; Alonso Aperte, Elena; Varela Moreiras, GregorioArtículo
food_garcia_et_al_nutrients_2020.pdf.jpg15-oct-2020Food Sustainability Knowledge and Attitudes in the Spanish Adult Population: A Cross-Sectional StudyGarcía González, Ángela; Achón y Tuñón, María; Carretero Krug, Alejandra; Varela Moreiras, Gregorio; Alonso Aperte, ElenaArtículo
fish_iglesia_et_al_ijerph_2022.pdf.jpg15-sep-2022Fish, Seafood, and Fish Products Purchasing Habits in the Spanish Population during COVID-19 LockdownIglesia, Rocío de la; García-González, Ángela; Achón y Tuñón, María; Varela Moreiras, Gregorio; Alonso Aperte, ElenaArtículo
Cuantificacion_Fajardo_et_al_Nutr Hosp_2013.pdf.jpg1-mar-2013Cuantificación de folato total en alimentos ready-to-eatFajardo Martín, Violeta; Varela Moreiras, Gregorio; Alonso Aperte, ElenaArtículo
Lack_Fajardo_et_al_J_Food_Com&Anal_2012.pdf.jpg26-jul-2012Lack of data on folate in convenience foods : Should ready-to-eat products be considered relevant for folate intake? The European challenge.Fajardo Martín, Violeta; Alonso Aperte, Elena; Varela Moreiras, GregorioArtículo
Updated_Fajardo_et_al_Nutrients_2020.pdf.jpg26-mar-2020Updated Food Composition Database for Cereal-Based Gluten Free Products in Spain: is Reformulation Moving on?.Fajardo Martín, Violeta; Alonso Aperte, Elena; Úbeda Martín, Natalia; González González, María Purificación; Martínez, María; Samaniego Vaesken, María de Lourdes; Achón y Tuñón, MaríaArtículo
Total_Fajardo_et_al_J_Food_Com&Anal_2017.pdf.jpg12-oct-2017Total folate content in ready-to-eat vegetable meals from the Spanish marketFajardo Martín, Violeta; Varela Moreiras, Gregorio; Alonso Aperte, ElenaArtículo
Gluten_Gonzalez_et_al_Foods_2022.pdf.jpg24-nov-2022Gluten-Free Product Contribution to Energy and Macronutrient Intakes in Spanish Children and Adolescents with Celiac Disease.Ballestero Fernández, Catalina; Fajardo Martín, Violeta; Achón y Tuñón, María; García-González, Ángela; Alonso Aperte, Elena; Úbeda Martín, Natalia; González González, María PurificaciónArtículo
Folate_Fajardo_et_al_Food_Chem_2015.pdf.jpg10-ago-2014Folate content in fresh-cut vegetable packed products by 96-well microtiter plate microbiological assay.Fajardo Martín, Violeta; Varela Moreiras, Gregorio; Alonso Aperte, ElenaArtículo
Nutritional_Ballestero_et_al_Nutrients_2021.pdf.jpg12-may-2021Nutritional Status in Spanish Adults with Celiac Disease Following a Long-Term Gluten-Free Diet Is Similar to Non-CeliacBallestero Fernández, Catalina; Varela Moreiras, Gregorio; Úbeda Martín, Natalia; Alonso Aperte, ElenaArtículo