Buscar

Comenzar nueva busqueda
Filtros actuales:
 Autor:  Igual a Achón y Tuñón, María


Resultados 1-8 de 8.
  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Tipo
identifying_garcia_et_al_nutrients_2018.pdf.jpg15-feb-2018Identifying Factors Related to Food Agency: Cooking Habits in the Spanish Adult Population—A Cross-Sectional StudyGarcía González, Ángela; Achón y Tuñón, María; Alonso Aperte, Elena; Varela Moreiras, GregorioArtículo
food_garcia_et_al_nutrients_2020.pdf.jpg15-oct-2020Food Sustainability Knowledge and Attitudes in the Spanish Adult Population: A Cross-Sectional StudyGarcía González, Ángela; Achón y Tuñón, María; Carretero Krug, Alejandra; Varela Moreiras, Gregorio; Alonso Aperte, ElenaArtículo
effects_achon_et_al_advnutr_2019.pdf.jpg15-may-2019Effects of Milk and Dairy Product Consumption on Pregnancy and Lactation Outcomes: A Systematic ReviewAchón y Tuñón, María; Úbeda Martín, Natalia; García González, Ángela; Partearroyo, Teresa; Varela Moreiras, GregorioArtículo
Updated_Fajardo_et_al_Nutrients_2020.pdf.jpg26-mar-2020Updated Food Composition Database for Cereal-Based Gluten Free Products in Spain: is Reformulation Moving on?.Fajardo Martín, Violeta; Alonso Aperte, Elena; Úbeda Martín, Natalia; González González, María Purificación; Martínez, María; Samaniego Vaesken, María de Lourdes; Achón y Tuñón, MaríaArtículo
Gluten_Gonzalez_et_al_Foods_2022.pdf.jpg24-nov-2022Gluten-Free Product Contribution to Energy and Macronutrient Intakes in Spanish Children and Adolescents with Celiac Disease.Ballestero Fernández, Catalina; Fajardo Martín, Violeta; Achón y Tuñón, María; García-González, Ángela; Alonso Aperte, Elena; Úbeda Martín, Natalia; González González, María PurificaciónArtículo
nutritional_ubeda_et_al_nutrients_2023.pdf.jpg18-may-2023Nutritional Composition of Breakfast in Children and Adolescents with and without Celiac Disease in Spain—Role of Gluten-Free Commercial ProductsÚbeda Martín, Natalia; González González, María Purificación; Achón y Tuñón, María; García González, Ángela; Ballestero Fernández, Catalina; Fajardo Martín, Violeta; Alonso Aperte, ElenaArtículo
fish_iglesia_et_al_ijerph_2022.pdf.jpg15-sep-2022Fish, Seafood, and Fish Products Purchasing Habits in the Spanish Population during COVID-19 LockdownIglesia González, Rocío de la; García-González, Ángela; Achón y Tuñón, María; Varela Moreiras, Gregorio; Alonso Aperte, ElenaArtículo
1-dic-2019Base de Datos de Composición de Alimentos sin Gluten Certificados (SINGLUTEN-2019)Fajardo Martín, Violeta; González González, María Purificación; Martínez, María; Samaniego Vaesken, María de Lourdes; Achón y Tuñón, María; Úbeda Martín, Natalia; Alonso Aperte, ElenaMaterial docente