Buscar por Autor Soler Sanchis, María Dolores

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Degree_Palomar_ANIMALS_2020.pdf.jpg19-dic-2020Degree of saturation and free fatty acid content of fats determine dietary preferences in laying hensPalomar Lloris, María; Soler Sanchis, María Dolores; Roura Escapa, Eugeni; Sala Pallarés, Roser; Piquer Querol, Olga; Garcés Narro, CarlosArtículo
Efectos_Soler_UCHCEU_Tesis_2014.pdf.jpg19-dic-2014Efectos de la inclusión de fibra fermentable en sustitución de almidón y del nivel de grasa animal en el pienso sobre el rendimiento productivo y los parámetros digestivos de conejos en crecimientoSoler Sanchis, María DoloresTesis
Effect_Asensio_PS_2020.pdf.jpg1-may-2020Effect of fibrous diet and vitamin C inclusion on uniformity, carcass traits, skeletal strength, and behavior of broiler breeder pulletsAsensio, X.; Abdelli, N.; Piedrafita Arilla, Jesús; Soler Sanchis, María Dolores; Barroeta Lajusticia, Ana CristinaArtículo
Effects_Rodriguez_PS_2021.pdf.jpg22-sep-2021Effects of free-fatty-acid content and saturation degree of the dietary oil sources on lipid-class content and fatty-acid digestibility along the gastrointestinal tract in broilers from 22 to 37 days of ageRodríguez Sánchez, Raquel; Tres, A.; Sala Pallarés, Roser; Soler Sanchis, María Dolores; Guardiola Ibarz, Francesc; Barroeta Lajusticia, Ana CristinaArtículo
Influence_Palomar_PS_2023.pdf.jpg24-ene-2023Influence of free fatty acid content and degree of fat saturation in laying hen diets on egg quality, yolk fatty acid profile, and cholesterol contentPalomar Lloris, María; Soler Sanchis, María Dolores; Tres, A.; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina; Muñoz Núñez, María; Garcés Narro, CarlosArtículo
Olive_Verge_ANIMALS_2022.pdf.jpg6-may-2022Olive pomace and soybean-sunflower acid oils as alternative fat sources in European Seabass (Dicentrarchus labrax) diets effects on performance, digestibility and flesh fatty acid composition and quality parametersVerge Mèrida, Gerard; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina; Ferrer, Carlos; Serrano, Tània; Guardiola Ibarz, Francesc; Soler Sanchis, María Dolores; Sala Pallarés, RoserArtículo
Replacement_Jimenez_ANIMALS_2021.pdf.jpg3-sep-2021Replacement of palm oil with soybean acid oil in broiler chicken diet : fat digestibility and lipid class content along the intestinal tractJiménez Moya, Beatriz; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina; Guardiola Ibarz, Francesc; Soler Sanchis, María Dolores; Rodríguez Sánchez, Raquel; Soler Pallarés, RoserArtículo
Soybean_Jimenez_ANIMALS_2021.pdf.jpg6-abr-2021Soybean oil replacement by palm fatty acid distillate in broiler chicken diets : fat digestibility and lipid-class content along the intestinal tractJiménez Moya, Beatriz; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina; Tres, A.; Soler Sanchis, María Dolores; Sala Pallarés, RoserArtículo