Buscar por Autor Achón y Tuñón, María

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Resultados 1 a 9 de 9
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Tipo
1-dic-2019Base de Datos de Composición de Alimentos sin Gluten Certificados (SINGLUTEN-2019)Fajardo Martín, Violeta; González González, María Purificación; Martínez, María; Samaniego Vaesken, María de Lourdes; Achón y Tuñón, María; Úbeda Martín, Natalia; Alonso Aperte, ElenaMaterial docente
effects_achon_et_al_advnutr_2019.pdf.jpg15-may-2019Effects of Milk and Dairy Product Consumption on Pregnancy and Lactation Outcomes: A Systematic ReviewAchón y Tuñón, María; Úbeda Martín, Natalia; García González, Ángela; Partearroyo Cediel, Teresa; Varela Moreiras, GregorioArtículo
fish_iglesia_et_al_ijerph_2022.pdf.jpg15-sep-2022Fish, Seafood, and Fish Products Purchasing Habits in the Spanish Population during COVID-19 LockdownIglesia González, Rocío de la; García-González, Ángela; Achón y Tuñón, María; Varela Moreiras, Gregorio; Alonso Aperte, ElenaArtículo
food_garcia_et_al_nutrients_2020.pdf.jpg15-oct-2020Food Sustainability Knowledge and Attitudes in the Spanish Adult Population: A Cross-Sectional StudyGarcía González, Ángela; Achón y Tuñón, María; Carretero Krug, Alejandra; Varela Moreiras, Gregorio; Alonso Aperte, ElenaArtículo
Gluten_Gonzalez_et_al_Foods_2022.pdf.jpg24-nov-2022Gluten-Free Product Contribution to Energy and Macronutrient Intakes in Spanish Children and Adolescents with Celiac Disease.Ballestero Fernández, Catalina; Fajardo Martín, Violeta; Achón y Tuñón, María; García-González, Ángela; Alonso Aperte, Elena; Úbeda Martín, Natalia; González González, María PurificaciónArtículo
identifying_garcia_et_al_nutrients_2018.pdf.jpg15-feb-2018Identifying Factors Related to Food Agency: Cooking Habits in the Spanish Adult Population—A Cross-Sectional StudyGarcía González, Ángela; Achón y Tuñón, María; Alonso Aperte, Elena; Varela Moreiras, GregorioArtículo
nutritional_ubeda_et_al_nutrients_2023.pdf.jpg18-may-2023Nutritional Composition of Breakfast in Children and Adolescents with and without Celiac Disease in Spain—Role of Gluten-Free Commercial ProductsÚbeda Martín, Natalia; González González, María Purificación; Achón y Tuñón, María; García González, Ángela; Ballestero Fernández, Catalina; Fajardo Martín, Violeta; Alonso Aperte, ElenaArtículo
Seguimiento_Cabo_USPCEU_Tesis_2021.pdf.jpg25-jun-2021Seguimiento dietético y nutricional en mujeres pacientes con cáncer de mama o colorrectal : influencia en la calidad de vida.Cabo García, LilianaTesis
Updated_Fajardo_et_al_Nutrients_2020.pdf.jpg26-mar-2020Updated Food Composition Database for Cereal-Based Gluten Free Products in Spain: is Reformulation Moving on?.Fajardo Martín, Violeta; Alonso Aperte, Elena; Úbeda Martín, Natalia; González González, María Purificación; Martínez, María; Samaniego Vaesken, María de Lourdes; Achón y Tuñón, MaríaArtículo