Browsing by Author Fajardo Martín, Violeta

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 3 to 12 of 12 < previous 
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
Cuantificacion_Fajardo_et_al_Nutr Hosp_2013.pdf.jpg1-Mar-2013Cuantificación de folato total en alimentos ready-to-eatFajardo Martín, Violeta; Varela Moreiras, Gregorio; Alonso Aperte, ElenaArtículo
Eficacy_Fajardo&Varela_Int_J_Vitam_Nutr_Res_2012.pdf.jpg1-Mar-2012Efficacy of Adding Folic Acid to FoodsFajardo Martín, Violeta; Varela Moreiras, GregorioArtículo
Folate_Fajardo_et_al_Food_Chem_2015.pdf.jpg10-Aug-2014Folate content in fresh-cut vegetable packed products by 96-well microtiter plate microbiological assay.Fajardo Martín, Violeta; Varela Moreiras, Gregorio; Alonso Aperte, ElenaArtículo
Gluten_Gonzalez_et_al_Foods_2022.pdf.jpg24-Nov-2022Gluten-Free Product Contribution to Energy and Macronutrient Intakes in Spanish Children and Adolescents with Celiac Disease.Ballestero Fernández, Catalina; Fajardo Martín, Violeta; Achón y Tuñón, María; García-González, Ángela; Alonso Aperte, Elena; Úbeda Martín, Natalia; González González, María PurificaciónArtículo
Higiene_Carrera_Fajardo_LibroBlanco_2019.PNG.jpg2019Higiene y seguridad alimentaria. Toxicología de los alimentos. Retos sanitarios y socialesCarrera Puerta, Esher; Fajardo Martín, VioletaCapítulo
Lack_Fajardo_et_al_J_Food_Com&Anal_2012.pdf.jpg26-Jul-2012Lack of data on folate in convenience foods : Should ready-to-eat products be considered relevant for folate intake? The European challenge.Fajardo Martín, Violeta; Alonso Aperte, Elena; Varela Moreiras, GregorioArtículo
nutritional_ubeda_et_al_nutrients_2023.pdf.jpg18-May-2023Nutritional Composition of Breakfast in Children and Adolescents with and without Celiac Disease in Spain—Role of Gluten-Free Commercial ProductsÚbeda Martín, Natalia; González González, María Purificación; Achón y Tuñón, María; García González, Ángela; Ballestero Fernández, Catalina; Fajardo Martín, Violeta; Alonso Aperte, ElenaArtículo
Proyecto_Segorbe_TFG_USPCEU_2022.pdf.jpg2022Proyecto de educación nutricional en población vulnerable de Leganés (Madrid, España)Segorbe Matía, Esther JhênTrabajos fin de Grado
Total_Fajardo_et_al_J_Food_Com&Anal_2017.pdf.jpg12-Oct-2017Total folate content in ready-to-eat vegetable meals from the Spanish marketFajardo Martín, Violeta; Varela Moreiras, Gregorio; Alonso Aperte, ElenaArtículo
Updated_Fajardo_et_al_Nutrients_2020.pdf.jpg26-Mar-2020Updated Food Composition Database for Cereal-Based Gluten Free Products in Spain: is Reformulation Moving on?.Fajardo Martín, Violeta; Alonso Aperte, Elena; Úbeda Martín, Natalia; González González, María Purificación; Martínez, María; Samaniego Vaesken, María de Lourdes; Achón y Tuñón, MaríaArtículo