Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10637/11596

Mercat de treball i persones amb discapacitat. La integració laboral de les persones amb discapacitat en el context econòmic i social de l’inici del segle XXI


Vista previa

Ver/Abrir:
 Mercat_Rallo_UAOTesis_2014.pdf
8,75 MB
Adobe PDF
Título : Mercat de treball i persones amb discapacitat. La integració laboral de les persones amb discapacitat en el context econòmic i social de l’inici del segle XXI
Autor : Rallo Arnau, Enric.
Materias: Mercat de treball.Persones amb discapacitat.Integració laboral.Empreses.Mercado de trabajo.Personas con discapacidad.Integración laboral.Empresas.
Editorial : Universitat Abat Oliba
Resumen : La present tesi doctoral analitza la situació del col·lectiu de persones amb discapacitat en els inicis del segle XXI i l’entorn que el condiciona per a la seva integració laboral a Catalunya, Espanya i la Unió Europea. Es considera l’evolució del col·lectiu en les últimes dècades amb els canvis normatius i legals que l’hi han donat suport per aconseguir aquesta integració. L’experiència del passat i els condicionants del present, han de permetre el desenvolupament d’accions per tal de fer arribar als empresaris el missatge de la importància de la seva col·laboració per assolir aquest objectiu.
Director(es): Ruiz-Viñals, Carme, 1967-.
URI : http://hdl.handle.net/10637/11596
Fecha de publicación : 19-dic-2014
Centro : Universitat Abat Oliba CEU
Aparece en las colecciones: Tesis Doctorals





Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.