Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10637/11404

Las primeras damas como relaciones públicas: el caso de Michelle Obama


Vista previa

Ver/Abrir:
 Primeras_Gonzalez_2010.pdf
4,82 MB
Adobe PDF
Título : Las primeras damas como relaciones públicas: el caso de Michelle Obama
Autor : González Campins, Cristina.
Resumen : La falta de confiança en la política ha provocat una major presència de les relacions públiques en aquest terreny. El desenvolupament d’aquesta disciplina permet establir conexions amb els públics objectiu, despertant en ells sentiments de convicció, simpatia i afinitat. En moltes ocasions, aquest tipus de maniobres es dut a terme per l’esposa de presidents com el d’EE.UU.. La primera dama té una capacitat de representació i proximitat molt apropiada per integrar els seus públics i el mitjà social en un ambient favorable a l’administració que lidera el seu marit
URI : http://hdl.handle.net/10637/11404
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Fecha de publicación : 20-abr-2010
Centro : Universitat Abat Oliba CEU
Aparece en las colecciones: TFG





Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.