Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10637/11388
Título : Creación de un modelo de esponsorización dirigido al equipo de baloncesto de la Universitat Abat Oliba CEU
Autor : García Osoro, Aitor
Otras materias: Patrocini esportiuBasquetbolUniversitat Abat Oliba CEUPatrocinio deportivoBaloncesto
Fecha de publicación : 27-oct-2008
Resumen : Aquest treball analitza el concepte d’esponsorització en l'esport actual, i més concretament en el bàsquet català. Es pretén crear un model d'actuació per a poder fer front a les despeses que comporta tenir un equip de bàsquet en la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona, en la categoria Primera Catalana. Per a obtenir aquesta quantitat, es realitzarà un pla d’esponsorització real, analitzant les diferents fases i característiques de cadascuna d'elles. L'objectiu del present treball és desenvolupar un projecte on s'estudien i expliquen totes les premisses que cal complir per dur a terme amb èxit aquest pla d'actuació.
URI : http://hdl.handle.net/10637/11388
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Aparece en las colecciones: TFG

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Creacion_Garcia_2008_1.pdf514,67 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir
Creacion_Garcia_2008_2.pdf35,34 MBAdobe PDFVisualizar/AbrirLos ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.