Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10637/11280

Análisis de dimensiones, comportamientos y estilos de los directivos. El caso de Pep Guardiola


Vista previa

Ver/Abrir:
 Analisis_Cabedo_2010.pdf
1,23 MB
Adobe PDF
Título : Análisis de dimensiones, comportamientos y estilos de los directivos. El caso de Pep Guardiola
Autor : Cabedo García, Alejandro
Resumen : El següent Treball de Fi de Carrera analitzarà la figura d’en Pep Guardiola de forma profunda i analítica. L’objectiu es veure les capacitats i competències de l’actual entrenador del F.C. Barcelona, i conèixer el seu propi model directiu. Per a això repassarem prèviament què es un líder i quines característiques té, per a després poder analitzar les accions i comportaments d’en Pep Guardiola, relacionant-les amb el lideratge i ratificant-les mitjançant comparacions amb altres entrenadors de l’elit, i concloure, en conseqüència,definint el model de Pep Guardiola
URI : http://hdl.handle.net/10637/11280
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Fecha de publicación : 22-jul-2010
Centro : Universitat Abat Oliba CEU
Aparece en las colecciones: TFG





Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.