Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10637/11265
Título : La competitividad del sector hotelero
Autor : Ruiz Janó, Natàlia
Otras materias: HoteleriaCompetència econòmicaBarcelona (Catalunya)Madrid (Comunitat autònoma)HosteleríaCompetencia económicaBarcelona (Cataluña)Madrid (Comunidad Autónoma)
Fecha de publicación : 25-feb-2009
Resumen : El present estudi analitza la competitivitat del sector hoteler entre les ciutats de Barcelona i Madrid. Consisteix en un anàlisi sobre l’oferta i demanda hotelera de les dos ciutats. També s’estudia el mercat inversor hoteler, doncs en aquests moments de crisis, es molt important tenir-ho en compte. A fi de poder analitzar les diferents alternatives estratègiques, s'ha definit un producte-hotel de negocis per poder estimar uns preus i una inversió, ja que aquestes variables afecten la rendibilitat del negoci. Finalment s'analitza les diferents fórmules d'explotació hotelera, i com aquestes afecten al compte d'explotació, i conseqüentment a la rendibilitat del projecte.
URI : http://hdl.handle.net/10637/11265
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Aparece en las colecciones: TFG

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Competitividad_Ruiz_2009.pdf517,35 kBAdobe PDFVisualizar/AbrirLos ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.