Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10637/11259
Título : Los delitos económicos
Autor : Sablina, Marianna
Otras materias: Delictes econòmicsCorrupcióFrau fiscalBlanqueig de dinersResponsabilitat penal de les persones jurídiquesEspanyaDelitos económicosCorrupciónFraude fiscalBlanqueo de dineroResponsabilidad penal de las personas jurídicasMateria  España
Fecha de publicación : 23-nov-2010
Resumen : Aquesta investigació té com a objectiu l’estudi de la delincuencia econòmica a Espanya desde diverses perspectius. D’una banda, s’analitzen els efectes que certs delictes econòmics tenen en la societat i en la economia. Concretament s’estudien cinc delictes amb el propòsit d’esclarir els seus conceptes, mètodes, grandària i abast. D’alte banda, desde un punt de vista jurídic es delimiten les fonts normatives que els regulen i s’explica la modificació que introdueix el Nou Codi Penal respecte la responsabilitat de les persones jurídiques. Finalment, es fa una valoració ético-moral de la qüestió.
URI : http://hdl.handle.net/10637/11259
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Aparece en las colecciones: TFG

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Delitos_Sablina_2010.pdf764,38 kBAdobe PDFVisualizar/AbrirLos ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.