Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10637/11258

Construcció i explotació d’un complex de turisme rural a la població d’Àreu (Pirineu de Lleida)


Vista previa

Ver/Abrir:
 Construccio_Palou_2008.pdf
564,27 kB
Adobe PDF
Título : Construcció i explotació d’un complex de turisme rural a la població d’Àreu (Pirineu de Lleida)
Autor : Palou Adrian, Ricard.
Resumen : Aquest treball de fi de carrera pretén desenvolupar el pla de negoci per a la construcció i l’explotació d’un complex de turisme rural al Pallars Sobirà. El projecte compren l’enderroc de les construccions preexistents, construcció i posterior explotació d’apartaments d’ús turístic i una cafeteria a la població d’ Àreu. Dins el pla de negoci s’hi contemplen els plans comercial, financer, l’anàlisi del mercat i l’entorn i una acurada definició del servei que s’oferirà. Amb el treball es vol, doncs, aportar idees pràctiques i útils per a la consecució dels objectius plantejats en el projecte familiar.
URI : http://hdl.handle.net/10637/11258
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Fecha de publicación : 15-oct-2008
Centro : Universitat Abat Oliba CEU
Aparece en las colecciones: TFG





Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.