Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10637/11204

La política universitaria de becas en España, Estados Unidos y Francia: una visión comparada


Vista previa

Ver/Abrir:
 Politica_Serrat_2011.pdf
284,34 kB
Adobe PDF
Título : La política universitaria de becas en España, Estados Unidos y Francia: una visión comparada
Autor : Serrat Romaní, Marina.
Resumen : El present Treball Final de Carrera està centrat en l’estudi dels sistemes de finançament de l’ensenyament universitari a Espanya, França i Estats Units. Té per objecte d’estudi la política universitària de beques que porten a terme cadascun d’aquests Estats. L’anàlisi comparativa dels tres models de finançament públic i l’examen dels respectius criteris d’atribució de les beques per raó de renda pretén d’establir una valoració que permeti de verificar si el sistema espanyol atorga les ajudes als beneficiaris basant la seva decisió en termes d’equitat i de igualtat.
URI : http://hdl.handle.net/10637/11204
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Fecha de publicación : 5-oct-2011
Centro : Universitat Abat Oliba CEU
Aparece en las colecciones: TFG





Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.