Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10637/11201
Título : Jurisdictional immunity in tax haven countries
Autor : García Canedo, Alejandro
Otras materias: Paradisos fiscalsFrau fiscalSecret bancariParaísos fiscalesFraude fiscalSecreto bancario
Fecha de publicación : 27-jul-2010
Resumen : El següent projecte conté informació sobre què són els paradisos fiscals, els seus avantatges, i on s'ubiquen. També s'analitza el procés que algú ha de seguir per anar a un paradís fiscal i avalua com la gent rica i les grans empreses operen els seus negocis a través dels paradisos fiscals i prenen avantatge d'ells reduint les seves obligacions fiscals de manera significativa. El projecte també considera la qüestió del secret bancari, que ha estat un gran conflicte entre els països en els darrers anys.
URI : http://hdl.handle.net/10637/11201
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Aparece en las colecciones: TFG

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Jurisdictional_Garcia_2010.pdf1,31 MBAdobe PDFVisualizar/AbrirLos ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.