Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10637/11143
Título : La exclusión de la pena en la donación y el transplante de órganos
Autor : González Ortega, Marta
Otras materias: Donació d'òrgans i teixitsTrasplantació d'òrgans, teixitsDonación de órganos y tejidosTransplante de órganos y tejidos
Fecha de publicación : 26-feb-2009
Resumen : En qualsevol tractament mèdic de donació i transplantament d’organs és requisit indispensable el consentiment informat. El pacient ha de ser informat prèviament pel facultatiu de tot el procediment mèdic al que serà sotmès i dels riscos que comporta. Una vegada el pacient coneix tota la informació, podrà manifestar el seu consentiment de forma lliure i voluntària o bé la seva negativa a sotmetre’s al tractament mèdic.
URI : http://hdl.handle.net/10637/11143
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Aparece en las colecciones: TFG

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Exclusion_Gonzalez_2009.pdf260,84 kBAdobe PDFVisualizar/AbrirLos ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.