Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10637/11137
Título : La conducta de los empleados públicos: un análisis empírico
Autor : Batalla Ripoll, Mònica
Otras materias: FuncionarisÈtica professionalCatalunya. Síndic de GreugesFuncionariosMateria  Ética profesionalCataluña. Síndic de GreugesFuncionarios
Fecha de publicación : 20-abr-2010
Resumen : Aquest treball està dedicat a l’estudi del comportament dels empleats públics a través dels principis establerts en el Còdic de Conducta. Per això, s’han analitzat 15 resolucions judicials i quatre Informes anuals del Síndic de Greuges. La finalitat última consisteix en destacar el principi que es veu més vulnerat.
URI : http://hdl.handle.net/10637/11137
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Aparece en las colecciones: TFG

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Conducta_Batalla_2009.pdf433,53 kBAdobe PDFVisualizar/AbrirLos ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.