Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10637/11032
Título : La importancia de la presencia del padre en el proceso de la formación de la propia identidad
Autor : Juanola Cadena, Joan d'Àvila
Otras materias: PaternitatConsciència (Moral)Identitat (Psicologia)PaternidadConciencia (Moral)Identidad (Psicología)
Fecha de publicación : 24-feb-2009
Resumen : La figura del pare ha sofert, sobretot a partir de la revolució del 68, una desvalorització progressiva. I no solsament això sinó que, degut a la ideologia de gènere, s’ha desvinculat la paternitat del sexe masculí. Aquest treball pretén reflexionar sobre la figura del pare i la seva vinculació amb el sexe masculí, descobrint la idoneïtat d’aquesta vinculació i la necessitat de la seva presència a la família, especialment en referència a la formació de la consciència moral i la identitat personal.
URI : http://hdl.handle.net/10637/11032
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Aparece en las colecciones: TFG

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Importancia_Juanola_2009_1.pdf312,8 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir
Importancia_Juanola_2009_2.pdf42,38 kBAdobe PDFVisualizar/AbrirLos ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.