Buscar

Comenzar nueva busqueda
Filtros actuales:
 Autor:  Igual a Garcés Narro, Carlos


Resultados 1-5 de 5.
  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Tipo
Olive_Verge_PS_2022.pdf.jpg15-oct-2022Olive pomace oil and acid oil as alternative fat sources in growing-finishing broiler chicken dietsVerge Mèrida, Gerard; Solà Oriol, David; Tres, A.; Verdú, Marçal; Farré, G.; Garcés Narro, Carlos; Barroeta Lajusticia, Ana CristinaArtículo
Influence_Palomar_PS_2023.pdf.jpg24-ene-2023Influence of free fatty acid content and degree of fat saturation in laying hen diets on egg quality, yolk fatty acid profile, and cholesterol contentPalomar Lloris, María; Soler Sanchis, María Dolores; Tres, A.; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina; Muñoz Núñez, María; Garcés Narro, CarlosArtículo
Effects_Rodriguez_PS_2019.pdf.jpg1-oct-2019Effects of dietary free fatty-acid content and saturation degree on lipid-class composition and fatty-acid digestibility along the gastrointestinal tract in broiler starter chickensRodríguez Sánchez, Raquel; Tres, A.; Sala Pallarés, Roser; Garcés Narro, Carlos; Guardiola Ibarz, Francesc; Gasa Gaso, Josep; Barroeta Lajusticia, Ana CristinaArtículo
Modified_Dabbou_ANIMALS_2021.pdf.jpg21-jun-2021Modified black soldier fly larva fat in broiler diet : effects on performance, carcass traits, blood parameters, histomorphological features and gut microbiotaDabbou, Sihem; Lauwaerts, Angelo; Ferrocino, Ilario; Biasato, Ilaria; Sirri, Federico; Zampiga, Marco; Garcés Narro, CarlosArtículo
Degree_Palomar_ANIMALS_2020.pdf.jpg19-dic-2020Degree of saturation and free fatty acid content of fats determine dietary preferences in laying hensPalomar Lloris, María; Soler Sanchis, María Dolores; Roura Escapa, Eugeni; Sala Pallarés, Roser; Piquer Querol, Olga; Garcés Narro, CarlosArtículo