Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10637/11029

Mujer, trabajo e inmigración


Vista previa

Ver/Abrir:
 Mujer_Rosello_2011.pdf
435,17 kB
Adobe PDF
Título : Mujer, trabajo e inmigración
Autor : Roselló Quilez, Inés
Resumen : El principal objectiu d’aquest treball és mostrar quina es la situació actual i la relació existent entre tres importants variables com son la immigració, el treball i la dona. Al primer capítol es desenvolupa la immigració des d’una perspectiva històrica, continuant amb els tipus i etapes del procés migratori finalitzant amb els factors socials i psicològics que influeixen en aquest procés. A continuació es tracta el treball, revelant la situació del mercat a l’actualitat, també per als immigrants i sense oblidar el fenomen de l’atur i de les repercussions psicològiques que s’hi deriven. Finalment tractarem el tema de la dona; la seva evolució a la societat, al mercat de treball, el lideratge i també el paper de la dona immigrant al món professional i quina relació existeix entre aquests dos grups de dones.
URI : http://hdl.handle.net/10637/11029
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Fecha de publicación : 9-nov-2011
Centro : Universitat Abat Oliba CEU
Aparece en las colecciones: TFG





Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.