Buscar por Autor García González, Ángela

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Resultados 1 a 8 de 8
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Tipo
effects_achon_et_al_advnutr_2019.pdf.jpg15-may-2019Effects of Milk and Dairy Product Consumption on Pregnancy and Lactation Outcomes: A Systematic ReviewAchón y Tuñón, María; Úbeda Martín, Natalia; García González, Ángela; Partearroyo Cediel, Teresa; Varela Moreiras, GregorioArtículo
Exercise_Fernandez_et_al_JMedSciSports_2020.pdf.jpg23-jul-2020Exercise dose affects the circulating microRNA profile in response to acute endurance exercise in male amateur runnersFernández Sanjurjo, Manuel; Úbeda Martín, Natalia; Fernández García, Benjamín; Valle, Miguel del; Ramírez de Molina, Ana; Ramírez de Molina, Ana; Crespo, María Carmen; Martín Hernández, Roberto; Casas Agustench, Patricia; Martínez Clambor, Pablo; Gonzalo Calvo, David de; Díez Robles, Sergio; García González, Ángela; Montero Bravo, Ana María; González González, Felipe; Rabadán, Manuel; Díaz Martínez, Ángel Enrique; Whitham, Martin; Iglesias Gutiérrez, Eduardo; Dávalos, AlbertoArtículo
Exercise_Iglesias_et_al_Nitrients_2021.pdf.jpg30-ago-2021Exercise-Induced Hyperhomocysteinemia Is Not Related to Oxidative Damage or Impaired Vascular Function in Amateur Middle-Aged Runners under Controlled Nutritional IntakeIglesias Gutiérrez, Eduardo; García González, Ángela; Montero Bravo, Ana María; González Medina, Antonio; Joglar, Judit; Tomás Zapico, Cristina; Fernández García, Benjamín; Fernández Sanjurjo, Manuel; Gonzalo Calvo, David de; Díaz Martínez, Ángel Enrique; Úbeda Martín, NataliaArtículo
food_garcia_et_al_nutrients_2020.pdf.jpg15-oct-2020Food Sustainability Knowledge and Attitudes in the Spanish Adult Population: A Cross-Sectional StudyGarcía González, Ángela; Achón y Tuñón, María; Carretero Krug, Alejandra; Varela Moreiras, Gregorio; Alonso Aperte, ElenaArtículo
identifying_garcia_et_al_nutrients_2018.pdf.jpg15-feb-2018Identifying Factors Related to Food Agency: Cooking Habits in the Spanish Adult Population—A Cross-Sectional StudyGarcía González, Ángela; Achón y Tuñón, María; Alonso Aperte, Elena; Varela Moreiras, GregorioArtículo
muscular_ubeda_2018.JPG.jpgfeb-2018Muscular contraction frequency does not affect plasma homocysteine concentration in response to energy expenditure- and intensity-matched acute exercise in sedentary malesÚbeda Martín, Natalia; Carson, Brian P; García González, Ángela; Aguilar Ros, Antonio; Díaz Martínez, Ángel Enrique; Venta, Rafael; Terrados, Nicolás; O'Gorman, Donal J.; Iglesias Gutiérrez, EduardoArtículo
nutritional_ubeda_et_al_nutrients_2023.pdf.jpg18-may-2023Nutritional Composition of Breakfast in Children and Adolescents with and without Celiac Disease in Spain—Role of Gluten-Free Commercial ProductsÚbeda Martín, Natalia; González González, María Purificación; Achón y Tuñón, María; García González, Ángela; Ballestero Fernández, Catalina; Fajardo Martín, Violeta; Alonso Aperte, ElenaArtículo
Proyecto_Segorbe_TFG_USPCEU_2022.pdf.jpg2022Proyecto de educación nutricional en población vulnerable de Leganés (Madrid, España)Segorbe Matía, Esther JhênTrabajos fin de Grado